Sidor

Höst

Höst

Om mig

Mitt foto
Textillärare och fyrabarnsmamma. Gör det mesta inom textil.

måndag 25 februari 2013

Att förvara rundstickor.


Jag lyssnade på Stickpodden avsnitt 18 och de diskuterade hur man kan förvara sina rundstickor på bästa sätt. Att lägga dem i cd- fodral är ju ett bra sätt men jag har löst det så här i stället. Hittade idén någonstans på nätetför några år sedan och sydde något liknande som skulle rymma alla mina stickor och virknålar . Den här hänger på insidan av dörren på mitt tyg/garnskåp och den håller ordning på stickor och virknålar utan att de tar plats i någon låda eller tar upp viktig bordyta. 

Här förvaras runsdstickorna. En tygremsa med sydda kanaler där jag kan sticka in rundstickorna och de hänger på plats och trillar inte ner. Jag kan också lätt se hur långa de är innan jag tar ner dem. Fler rundstickor kan sitta i samma kanal. Urbra, om jag får säga själv!!


Några nivåer med fickor har jag också sytt så att stickor i olika längd platsar och jag lätt hittar det jag söker.


Många stickor väger mycket så det krävs rejäla krokar och en rejäl dörr att hänga den i. Undrar varför jag har så många långstickor egentligen?? Jag använder dem aldrig.


5 kommentarer:

fale artut sa...

Inte dumt alls!

Kerstin sa...

Men så bra! Jag har aldrig kommit mig för att fixa en bra förvaring till rundstickorna men nu fick jag verkligen ett bra tips.

Lykkeliten sa...

Ikke dum den...! Om det er en trøst har jeg 3-4 ganger fler enn deg... så det her var et virkelig godt tips! :-)

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Cicci H sa...

Det här var en riktigt bra förvaring! Snyggt jobbat!