Sidor

Höst

Höst

Om mig

Mitt foto
Textillärare och fyrabarnsmamma. Gör det mesta inom textil.

söndag 10 november 2013

Livet på landet
När vi flyttade ut på landet var en av de första sakerna att skaffa in en fågelmatare. Och den här blev det. Spektakulär kanske? Tillverkad i plexiglas! Från vårt köksfönster kan vi nu spana in på talgoxar, svartmesar, blåmesar och nötväckor med flera. Jag väntar också på att domherrarna ska anlända och det gör de säkert när kylan slår till ordentligt. Och jädrar vad de äter! Vi får fylla på varje dag!Och det häftiga är att den lyser när det blir mörkt. Det finns ett skymningsrelä som lyser om man sätter i ett par batterier. Det låter knäppt men det är riktigt snyggt. Ett problem bara! Batterierna räcker inte så länge alt. klarar inte av kylan. Ska testa någon annan sorts batterier eller kolla om det finns laddningsbara D-batterier. Annars blir det dyrt i längden!

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Vilken häftig fågelmatare! Var hittar man en sådan? Jag har köpt flera olika genom åren men har aldrig blivit riktigt nöjd. Den här ser ju jättefin ut.

kråkspark sa...

Det är Nelson som säljer den och de är ju kända och har ju sina grejor lite överallt. Vi köpte våran på en handelsträdgård. Kolla på Pricerunner.