Sidor

Höst

Höst

Om mig

Mitt foto
Textillärare och fyrabarnsmamma. Gör det mesta inom textil.

måndag 30 december 2013

Mellandagar


Nu är dagarna mellan jul och nyår, och vi varit lediga några dagar och vet att vi har lediga dagar kvar att njuta av. 
Julmaten är slut, de barn som varit med oss under julen är på väg till sitt och jag kan känna att den där "riktiga" ledigheten infinner sig. 
Det är då man kan kura in sig och ägna många timmar åt samma sak. Och vad kan man hitta på att göra då? Ja, jag borde/vill komma igång och blogga lite mera frekvent. De här hösten har jag skött mig dåligt. Eller påbörja en ny stickning till exempel, något som som tar lite längre tid, en ny kofta kanske? Jag ska leta fram något nytt mönster som jag gillar. Faktum är att jag INTE har något Ufo i korgen och jag har inte heller stickat alls under julhelgen!!


 Att jag inte har fått abstinens beror på att vi har haft en trevlig och skön julhelg tillsammans med barn, god mat och vi har ägnat mycket tid åt att elda ris ( och här tackar vi för att snön inte har kommit ) och spela Ticket to Ride (rekommenderas för den som gillar att spela brädspel).

Den här mössan blev klar innan jul och det är en Tantallon av Kate Davies. Jag gillar verkligen hennes design! Min mössa är stickad i en massa tvåtrådiga rester, något grövre än Kates
så jag har ändrat på maskantalet precis som jag gjorde med en förra mössan.

Detta är min tredje mössa som jag stickat den här hösten. Varma och gosiga är de alla tre så nu vill det bara till att det blir riktig vinter någon gång så de får komma till användning!!!

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Jättefin mössa!

Medea sa...

Nu har jag fixat länken till Deer & Does engelska sida och du får den här också förstås.